God Jul och Gott Nytt År

Vi önskar dig och dina närmaste en riktigt God Jul och allt gott i 2023. 

2022 har varit en succé

Vilket år vi har haft på Insulize! I juni kom vi ut på den svenska marknaden med ett starkt urval bestående av produkter för teknisk isolering och passivt brandskydd.

Våra produkter från stora varumärken som IsoverKaimann och K-FLEX, men också några mindre kända märken som Rohhe och Mulcol har väckt stort intresse på marknaden och både vi och våra produkter blev mycket väl mottagna. Tack för det.

Vi uppskattar det goda samarbete som vi snabbt har byggt upp med alla er i branschen. Och vi är stolta över att vi tillsammans kan garantera miljövänliga isoleringslösningar av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Även om vi är 100 % online, vågade vi oss kort ut i den fysiska världen under hösten och deltog i bland annat Fastighetsmässan i Malmö. Det var en bra upplevelse, med många bra dialoger. Därför kommer vi även 2023 att delta i flera branschmässor och temadagar. Om du följer vårt nyhetsbrev, får du information om detta när tiden närmar sig.

2023 – ännu ett spännande år framför oss

Vi fortsätter att säkerställa bästa möjliga förutsättningar för inköp av teknisk isolering och passivt brandskydd på nätet. Vi tittar redan på nya tjänster och funktioner som inte bara underlättar vardagen när det gäller att välja och jämföra produkter, utan också när det gäller beställning och leverans.

Och vi ser fram emot att dela med oss av spännande produktnyheter till dig.

Varmaste Jul- och Nyårshälsningar
Team Insulize

Produkter och kunskap 24 timmar om dygnet, året runt – även vid högtider

Även när lugnet har lagt sig, är vi som alltid redo att hjälpa dig. Webbutiken är alltid öppen, men du kan också nå oss på telefon 040-645 00 70 alla vardagar utom den 26 december.

Observera att leveranstiderna kan vara något längre under Jul och Nyår. Beställ i god tid. Och som alltid kan du ringa oss om du behöver en expressleverans.

Produkter för alla projekt

På Insulize har vi samlat ett antal starka varumärken inom teknisk isolering och
passivt brandskydd - IsoverKaimannRohheK-Flex och Mulcol . Hitta dina
 produkter nedan.