Innovation står högt på dagordningen på Kaimann

Kaimann sätter innovation mycket högt på dagordningen. De utvecklar och förbättrar kontinuerligt processer och produkter - till din fördel. Deras innovativa tillvägagångssätt säkerställer dessutom att alla produkter tillverkas effektivt och med jämn kvalitet. Detta i sin tur gör att vi på Insulize alltid kan erbjuda dig skräddarsydda och flexibla lösningar inom cellgummiisolering.

Vid sin framställning av kvalitetsprodukter använder Kaimann en teknik som kallas granulatteknik. Denna teknik ökar inte bara produktens slutkvalitet utan gör det också möjligt att tillverka produkter med mycket exakta mått.

Alltid rätt lösning för isolering med cellgummi

Det spelar ingen roll om det är ett stort eller litet isoleringsprojekt – du hittar alltid rätt lösningar med Kaimanns cellgummi. Samma sak gäller när det gäller systemets storlek och rördiameter. Dessutom är alla Kaimanns isoleringsprodukter av cellgummi energieffektiva, korrosions- samt brandbeständiga och ekonomiska. Har du behov av hjälp för att komma i gång eller har behov att friska upp minnet? Våra handledningar hittar du här.

Kaimanns produkter uppfyller de högsta kraven

Kaimanns produkter av cellgummi är inte bara av högsta kvalitet, de kan också användas i känsliga områden, t.ex. i sjukvårdsinrättningar. Kaimanns cellgummi har en antimikrobiell, damm- och fiberfri struktur som uppfyller de högsta hygienkraven.

Med Kaimanns cellgummi får du en isoleringsprodukt i cellgummi av högsta kvalitet. Och du kan vara säker på att produkterna alltid uppfyller de högsta standarderna och kraven.

Produkter för alla projekt


På Insulize har vi samlat ett antal starka varumärken inom teknisk isolering och passivt brandskydd - Isover, Knauf, Kaimann, Rohhe, K-FLEX, Mulcol m.fl.
Hitta dina produkter nedan.