Experter inom termisk isolering

Har du behov at ett innovativt och 100 % genomtestat varumärke som står bakom isoleringsprodukter av absolut högsta kvalitet? Då kan vi varmt rekommendera Rohhe, som ju är ett av de nyare varumärkena på marknaden för teknisk isolering. Även om Rohhe inte är lika stora (och kända) som några av de andra aktörerna på marknaden, kompromissar man inte med vare sig innovativa eller kvalitativa aspekter när det gäller deras produkter.

Rohhe utvecklar och tillverkar isoleringsprodukter för teknisk termisk isolering (TI), som används för isolering av värmesystem, ventilationssystem, luftkonditionering, kylning, vatten, avloppsvatten samt många andra typer av installationer. Rohhes isoleringsprodukter kan bland annat bidra till att förhindra kondensering i ventilationskanaler, åtgärda akustiska problem och även skydda mot brand.

Produkterna används i stor utsträckning inom HVAC, därtill av OEM-företag.
Konkreta specifikationer för varje Rohhe-produkt hittar du under respektive produkt ovan. Vid minsta tveksamhet är du ytterst välkommen att kontakta oss.

Rohhe – ett 100% testat varumärke

För att komma in på marknaden för teknisk isolering krävs 100 % testade produkter. Och det är exakt vad Rohhe är. Rohhe uppfyller de strängaste kraven och standarder i Europa och har bland annat definierat kvalitetsstandarden i Polen. Det säger en hel del om hur mycket Rohhe fokuserar på kvalitet. Det är inte något man kompromissar med.

Rohhes produkter inom teknisk termisk isolering

Rohhes isoleringsprodukter för termisk isolering är alla 100% testade samt av mycket hög kvalitet. Gemensamt för dem alla är att de tillverkas av stenull. Fördelarna med stenull är många. Isoleringsmaterialet har bland annat mycket goda termiska egenskaper med låga lambdavärden, lång livslängd utan försämrad isoleringsförmåga och med hög återvinningsbarhet.

Under flera årtionden har stenull varit det föredragna isoleringsmaterialet i både Sverige, Norge och Danmark – både på grund av goda termiska egenskaper, men också på grund av råvarans återvinningsbara och hållbara aspekter samt de brandtekniska egenskaperna A2,s1.d0.

Och detta gör Rohhes termiska isoleringsprodukter i stenull till ett mycket bra val när du skall använda isoleringsmaterial i Norden. Är du uppdaterad med svenska isoleringsstandarder? Annars hittar du dem här [link].

Vem är Rohhe?

Rohhe är en modern tillverkare av isoleringsprodukter för termisk isolering. Ägarna bakom Rohhe har enorm erfarenhet och know-how, som de har med sig från andra grenar inom isoleringsbranschen. Med denna kunskap och innovativa inställning till teknisk isolering har de skapat ett varumärke som kan konkurrera med de stora och etablerade aktörerna på marknaden.
Med deras slogan ”Energy to live” är Rohhes tydliga fokus på att skapa energieffektiva isoleringsprodukter, som inte bara kan bidra till att spara energi utan också till att ta hand om miljön.

Produkter för alla projekt


På Insulize har vi samlat ett antal starka varumärken inom teknisk isolering och passivt brandskydd - Isover, Knauf, Kaimann, Rohhe, K-FLEX, Mulcol m.fl.
Hitta dina produkter nedan.