Insulize

Teknisk Isolering - snabbt och  enkelt

Vi är Insulize. Och vi är 100 % online

Vi kallar oss inte Insulize för ingenting. Vi har lånat lite från det engelska språket och skapat vårt namn av två ord - Insulation och Specialized. Det beskriver faktiskt ganska väl vem vi är. Vi har specialiserat oss på teknisk isolering och är stolta över att få kalla oss experter på området. Vårt mål är att vara din favoritpartner när det gäller teknisk isolering. Med vår erfarenhet, kunskap och passion hjälper vi dig att komma i gång och guidar dig genom ditt projekt, litet som stort. Du kan alltid räkna med oss.

På Insulize vill vi bryta med den nuvarande metoden för teknisk isolering och utmana normen. Vi vill göra det bättre, enklare och smartare för dig, så att du som kund kan använda din tid på rätt sätt. Därför har vi skapat en onlineplattform där du kan hitta allt du behöver inom teknisk isolering. Vi är 100 % online - 24 timmar om dygnet - året runt.

Hos oss hittar du allt inom teknisk isolering

På Insulize samlar vi allt du skall veta och använda när det gäller teknisk isolering.Insulize är ett onlineföretag och när du handlar hos oss kan du vara säker på att det är lätt, bekvämt och enkelt. Varje gång. Kvalitet är ett nyckelord för oss. Vi har valt ut flera av de stora varumärken som du kanske redan känner till - som IsoverKaimann och K-FLEX. Men vi har också valt ut några mindre kända märken som Rohhe och Mulcol. Gemensamt för alla märken är den höga kvaliteten. Och den kompromissar vi inte med. Vi har plockat ihop ett starkt sortiment i vår webbshop för att därmed optimera din vardag. Vi har dessutom minimerat alla onödiga kostnader så att du alltid har tillgång till kvalitetsprodukter till ytterst konkurrenskraftiga priser.

Men Insulize är mer än så. Vi är experter på teknisk isolering och kan ge råd och hjälpa dig att hitta rätt lösning. Vi vill vara online och lättillgängliga 24 timmar om dygnet, och därför har vi skapat ett onlineuniversum där du kan hitta kunskap och inspiration, handledningar, isoleringsstandarder och mycket mer. Med vår erfarenhet, kunskap och passion hjälper vi dig att komma i gång och guidar dig genom ditt projekt, oavsett hur stort eller litet det är. Vi sätter alltid yrkesstolthet och kompetens högst upp på vår agenda. Oavsett om det handlar om teknisk isolering, kondens- och kylisolering eller passivt brandskydd hjälper vi dig på vägen.

En del av Beijer Ref

Insulize är en grossistverksamhet samt en del av den svenska koncernen Beijer Ref, som säljer och distribuerar produkter inom kommersiell och industriell kylning, HVAC-lösningar samt teknisk isolering. Beijer Ref-koncernen är världsledande med starkt fokus på miljöeffektiva lösningar till konkurrenskraftiga priser.

Insulize bygger på Beijer Refs kärnvärden. Vi fokuserar alltid på att vara raka och enkla, pålitliga, transparenta och tillgängliga - alltid med dig i centrum. Du kommer att uppleva detta från början till slut. Det kompromissar vi nämligen inte med.

Vi är stolta över att vara en del av Beijer Ref-koncernen och ser det som en tydlig kvalitetsstämpel.

Del av IF - Isoleringsfirmornas förening

Insulize är en del av IF, Isoleringsfirmornas förening – en förening för företag i isoleringsbranschen.

Som grossist och stödmedlem stöder vi och deltar i föreningens stora arbete på områden som kvalitet, arbetsvillkor, betydelsen av teknisk isolering för energibesparingar och inte minst gemensamma branschstandarder.

IF:s utveckling av branschstandarden för teknisk isolering är et kraftfullt verktyg för alla i branschen.

Produkter för alla projekt


På Insulize har vi samlat ett antal starka varumärken inom teknisk isolering och passivt brandskydd - Isover, Knauf, Kaimann, Rohhe, K-FLEX, Mulcol m.fl.
Hitta dina produkter nedan.