Bygg Göteborg den 26-27/04 på Prioritet Serneke Arena 

Om du inte redan har gjort det, sätt redan nu kryss i kalendern den 26-27 april 2023 för några spännande dagar med kunskap och inspiration kring lösningar för byggbranschen. På Insulize ser vi fram emot att kunna dela med oss av vårt universum av teknisk isolering och passivt brandskydd - vår starka produktsortiment från ISOVERKaimannK-FlexRohhe och Mulcol.

Öppettider:
Onsdag 26 april, 09.00 - 17.00
Torsdag 27 april, 09.00 - 16.00

Du hittar oss i monter F:01

Öppettider:
Onsdag 26 april, 09.00 - 17.00
Torsdag 27 april, 09.00 - 16.00

Fokus: Det är vettigt att köpa online


På Insulize samlar vi allt du skall veta och använda när det gäller teknisk isolering.Insulize är ett onlineföretag och när du handlar hos oss kan du vara säker på att det är lätt, bekvämt och enkelt. Varje gång.

Kvalitet är ett nyckelord för oss. Vi har valt ut flera av de stora varumärken som du kanske redan känner till - som Isover, Kaimann och K-FLEX. Men vi har också valt ut några mindre kända märken som Rohhe och Mulcol. Gemensamt för alla märken är den höga kvaliteten. Och den kompromissar vi inte med. Vi har plockat ihop ett starkt sortiment i vår webbshop för att därmed optimera din vardag. Vi har dessutom minimerat alla onödiga kostnader så att du alltid har tillgång till kvalitetsprodukter till ytterst konkurrenskraftiga priser.


Vill du veta mer om Bygg Göteborg? 

Du hittar hela mässprogrammet samt en översikt över utställare här - och får din kostnadsfria biljett till Byggmässan Göteborg 2023.

I fokus 2023:
  • Hållbarhet:
    Hållbarhet är ett av byggbranschens största utmaningar. Med ökade krav från både staten och samhället är hållbarhet högt på allas agenda.
  • Kompetensförsörjning:
    Den ökade konkurrensen på byggbranschen sätter högre krav på byggföretagen och dess kompetens för att hänga med i utvecklingen.
  • Digitalisering: 
    Innovation inom byggbranschen har aldrig varit viktigare och digitala verktyg kan bidra till ett mer effektivt arbetssätt och en säkrare arbetsplats.

Håll dig uppdaterad

Följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom teknisk isolering och passivt brandskydd och för att vara först med att höra om nya produkter och bra erbjudanden.

Produkter för alla projekt

På Insulize har vi samlat ett antal starka varumärken inom teknisk isolering och
 passivt brandskydd - IsoverKaimannRohheK-Flex och Mulcol . Hitta dina
 produkter nedan.