Knauf Thermo-teK LM Air ALU är nu Eurofins certifierat

En isoleringsprodukt av högsta kvalitet med låga produktemission. Knaufs Thermo-teK LM Air ALU mineralullsisolering är Eurofins Indoor Air Comfort GOLD-certifierad.

Eurofins Indoor Air Comfort GOLD-certifikatet är den bästa garantin för att en produkt uppfyller högt ställda krav på låga produktemissioner.
Knauf fokuserar på kvalitet samt på att bidra till en hälsosam inomhusmiljö. Därför är de mycket stolta över att produkten Thermo-teK LM Air ALU nu också har tilldelats det respekterade Eurofins Indoor Air Comfort GOLD-certifikatet och ansluter sig till en stor grupp av Knauf-produkter med samma certifiering.
Thermo-teK LM Air ALU är en isoleringsmatta som består av individuella mineralullslameller med vertikal orientering, limmade på ena sidan med förstärkt flerskikts aluminiumfolie.

Produkten tillverkas med Knaufs patenterade och hållbara bindemedelsteknik ECOSE®, som är resultatet av år av intensiv forskning och omfattande tester. En process och utveckling som drivs av Knaufs ständiga strävan att säkerställa innovativa produkter som uppfyller marknadens önskan och krav på hållbara material.
Till skillnad från konventionella fenol-formaldehydharts bindemedel för teknisk isolering baseras ECOSE® huvudsakligen på naturliga organiska råvaror. Produkter som tillverkas med ECOSE®-tekniken innehåller inte fenoler, färgämnen eller konstgjorda färgämnen. Med de förnybara råvarorna i bindemedlen sparar Knauf energi, minskar energiförbrukningen och koldioxidutsläppen.
Förutom Eurofins Indoor Comfort GOLD-certifikat har Thermo-teK LM Air ALU även följande certifieringar: Ce, M1 emissionsklass, Keymark, Euceb och Ral.

Produkter för alla projekt


På Insulize har vi samlat ett antal starka varumärken inom teknisk isolering och passivt brandskydd - Isover, Knauf, Kaimann, Rohhe, K-FLEX, Mulcol m.fl.
Hitta dina produkter nedan.