K-FLEX - Cellgummiisolering, optimal för värmepumpsrör

K-FLEX är kända för att ha ett brett urval av isoleringslösningar, även för värmepumpsrör. Om du har ett förmonterat vattenrör, redan installerade kopparrör i privata hem, industriområden eller fartyg, kommer du garanterat att hitta något användbart från K-FLEX.
Nedan har vi sammanfattat några av de lösningar som finns tillgängliga. Du kan också se hela K-FLEX-sortimentet här

K-FLEX Solar HT

Har du någonsin upplevt att din isolering smulats sönder efter några år i solen? Det kommer du inte att uppleva med den här. K-FLEX Solar HT är en isolering med extra UV-skydd. Den klarar temperaturer från -40 till +150 grader och är därför ett optimalt isoleringsalternativ för externa rörinstallationer. 


Se hela sortimentet härK-FLEX IN CLAD

Isoleringssystem speciellt utformat för miljöer som offshore, industri m.m. som utsätts för sol och havsvatten. IN CLAD-systemet består av cellgummiisolering, belagd med flexibel Polmer-film. Detta ger ett beklädnadssystem som är lätt att arbeta med samtidigt som det är väderbeständigt.K-FLEX AL CLAD

Isoleringssystemet lämpar sig utmärkt för både inomhus- och utomhusbruk. AL CLAD-folien har en estetisk finish och bildar en ogenomtränglig barriär som skyddar isoleringen mot UV-strålning och ogynnsamt väder.K-FLEX Rörupphängning

Rörupphängning är mycket viktiga för installationen. Hos K-FLEX hittar du rörupphängningar i många olika storlekar och tjocklekar. På så sätt kan du snabbt och enkelt anpassa rörupphängningen till din isolering.