Gummibaserad isolering från K-FLEX

K-FLEX-sortimentet bestående av gummibaserad isolering är ett bra val när du behöver isoleringsprodukter för teknisk isolering, inklusive värmeisolering. K-FLEX-produkterna är utformade för både kondens- och energiisolering.

K-FLEX-sortimentet av värmeisoleringsprodukter uppfyller alla tekniska isoleringskrav för byggnader och industriella installationer och bidrar till att minska energiförbrukningen och förhindra kondensering och korrosion under isoleringen. Typiska användningsområden är: kylning och luftkonditionering, VVS-, industri-, kemikalie- och läkemedelsanläggningar, isolering av rör, rördelar och annan utrustning, isolering av tankar, solsystem och alla OEM-tillämpningar som kräver värmeisolering.

Är du förtrogen med svenska isoleringskrav och standarder? Du hittar dem här om de behöver friskas upp

Fokus på innovation och hög kvalitet

K-FLEX är en global marknadsledare och har alltid fokuserat på innovation och hög kvalitet på sina produkter. Detta återspeglas också i deras fokus på certifieringar och standarder. K-FLEX är certifierat enligt UNI EN ISO 9001:2015 och ISO 14001 samt många andra certifieringar för att därmed säkerställa konsekvent kvalitet, tillförlitlighet, prestanda och överensstämmelse med marknadens krav.

Fokus på hållbarhet på K-FLEX

Hållbarhet är ett fokusområde för K-FLEX. Både när det gäller utvecklingen och tillverkningen av deras produkter, men lika mycket när det gäller själva produkter och deras egenskaper. K-FLEX-produkternas isolerande egenskaper är obestridliga och genom att använda K-FLEX-produkter för teknisk isolering kan du säkerställa optimal energiförbrukning och minska de negativa utsläppen.

Effektivisera ditt arbete med K-FLEX

Förutom att skapa högkvalitativa isoleringsprodukter av cellgummi fokuserar K-FLEX också på att skapa användarvänliga produkter så att du kan arbeta effektivare och komma snabbare fram till ett tillfredsställande resultat. Gemensamt för alla K-FLEX-produkter är att de tillverkas med hjälp av innovativ teknik vilket gör dem otroligt lätta att arbeta med, lätta att installera och tillgängliga i många olika former och storlekar. Behöver du hjälp att komma i gång? Ta en titt på våra handledningar här 

Produkter för alla projekt

På Insulize har vi samlat ett antal starka varumärken inom teknisk isolering och passivt brandskydd - IsoverKaimannRohheK-Flex och Mulcol . Hitta dina produkter nedan.

Hello !! SE

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@insulize.com

Support Niels
406450070
Sales Pierre
15164032429
Call us to +46 40-645 00 70 from 8:00 to 18:00
Welcome at our shop! Outside our opening hours it might take a little bit longer until we answer your inquiry.
×